onsdag 30 januari 2013

Yodas flyttservice!

För tillfället så håller vi på att flytta jag och Yoda (och Staffan och Esther oxå såklart), eftersom det inte direkt är så mycket möbler kvar hemma så bor vi hos pappa medans vi städar ur och väntar på att få flytta in i den nya lägenheten!

Yoda lär sig massa dumheter, t.ex. vem man ska gå till då matte är tjatig och jobbig och vem som lagar mat och "råkar" tappa korv och annat gott, sen är det ju samma person! Så varje gång jag är jobbig mot han, typ tycker han ska gå och lägga sig i sin säng istället för att sitta och tigga vid bordet eller liknande då springer han direkt till pappa och sitter där och ser söt ut!

Så hjälper Yoda till med flytten efter bästa förmåga = vara framför fötterna och äta dammråttor! Förhoppningsvis så blir nästa vecka något lugnare då vi iallafall har kommit oss in med möbler och grejer i våran nya lägenhet, en 3:a på Sjungande, så om någon som bor i närheten är sugen på att vara promenadkompis, speciellt mot våren då vi kanske kan gå lite längre utan att Yoda påstår att han kommer att frysa ihjäl så är det bara ni hör av er, t.ex. via en kommentar här på bloggen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar